Open menu
Strona główna
Przepisy
Dania główne
Przekąski
Sałatki
Słodkości
Zupy i kremy
Czas wykonania
do 15 min
do 30 min
do 60 min
ponad 60 min
Pora dnia
Śniadanie
Lunch
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Sernik migdałowo-malinowy
Blok czekoladowy
Placki z cukinii z sosem tzatziki
3 Bit
Udka kacze ze śliwkami i chilli
Leczo
Zupa z soczewicy
Pancakes i smoothie truskawowe
Polędwiczka z mozarellą i suszonymi...
Sernik dyniowy z kruszonką orzechow...
Chleb z ziarnami
Sernik waniliowy
Oliwki z fetą
Składniki
200 g fety
ok 300 g zielonych oliwek bez pestek
2 ząbki czosnku
Krok po kroku
Ser feta pokroić na małe kawałki lub pokruszyć i wymieszać z oliwkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
Śniadanie
Lunch
Obiad
Kolacja