Open menu
Strona główna
Przepisy
Dania główne
Przekąski
Sałatki
Słodkości
Zupy i kremy
Czas wykonania
do 15 min
do 30 min
do 60 min
ponad 60 min
Pora dnia
Śniadanie
Lunch
Obiad
Podwieczorek
Kolacja
Ciasto czekoladowe z cukinią
Placuszki z mlekiem kokosowym i sos...
Grzane piwo z żółtkiem
Jesienne ciasto z dynią
Chlebek dyniowo-bananowy
Curry ze słodkich ziemniaków
Szybkie ciasto z owocami
Pieguski
Zapiekanka pasterska (Shepherd̵...
Tarta z porem
Leczo
Schab z gnocchi w sosie musztardowy...
Oliwki z fetą
Składniki
200 g fety
ok 300 g zielonych oliwek bez pestek
2 ząbki czosnku
Krok po kroku
Ser feta pokroić na małe kawałki lub pokruszyć i wymieszać z oliwkami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
Śniadanie
Lunch
Obiad
Kolacja